Home » Istorie » Frescele INDECENTE descoperite într-un bordel din Pompei arată cum era viaţa sexuală a romanilor antici

Frescele INDECENTE descoperite într-un bordel din Pompei arată cum era viaţa sexuală a romanilor antici

Publicat: 27.12.2016
Pompeii este faimos deoarece este printre cele mai cunoscute metropole din timpul romanilor antici care a reuşit să fie conservată în urma erupţiei vulcanului Vezuviu.

Atât oraşul Pompeii, cât şi Herculaneum, sunt pline de sculpturi cu falusuri, inclusiv un candelabru de bronz care prezintă un penis. Pompeii este locul în care se află o frescă cu un bărbat cu o erecţie gigantică. 

Noile imagini descoperite într-un bordel din Pompeii oferă publicului noi intruziuni în viaţa locuitorilor din Italia antică. Unele fresce par banale în comparaţie cu sculptura unei zeităţi ce întreţine relaţii intime cu o capră. Doar cei mai bogaţi locuitori ai oraşului Pompeii îşi permiteau să meargă în bordel. 

Cel mai cunoscut bordel din oraş avea cinci etaje şi era echipat cu un balcon de pe care prostituatele chemau oamenii de pe stradă. În interior erau atât femei, cât şi bărbaţi care se prostituau. 

Sursa: IFL Science 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase