Home » Istorie » A fost salvat de un preot la vârsta de patru ani. Iată câteva aspecte mai puţin cunoscute din viaţa lui Hitler

A fost salvat de un preot la vârsta de patru ani. Iată câteva aspecte mai puţin cunoscute din viaţa lui Hitler

A fost salvat de un preot la vârsta de patru ani. Iată câteva aspecte mai puţin cunoscute din viaţa lui Hitler
Publicat: 01.05.2017
În 1907, un tânăr a intrat în Academia de Artă din Viena, Austria. Sub braţul său ţinea un portofoliu cu unele dintre lucrările sale. Îşi dorea să devină student la academie. Însă a fost refuzat.

Dacă acest tânăr ar fi fost acceptat la academie, în prezent, probabil că istoria ar fi fost alta, deoarece bărbatul tânăr era Adolf Hitler, relatează War History. 

În afara faptului că era un artist, Hitler era şi un vegetarian convins, având bucătari proprii care îi găteau mâncărurile. Unele dovezi sugerează că a început să fie dezgustat de carne după ce a asistat la o autopsie. Fuma de peste 20 de ani, însă ştia în acea perioadă că îi este afectată sănătatea, deşi medici vremii îl considerau sănătos. 

În timpul acesta s-a asigurat că toată lumea din jurul său va şti cât de mult urăşte ţigările, pentru ca nimeni să nu fumeze în preajma sa. De asemenea, Hitler se temea de lame. De aceea se rădea singur pentru că nu suporta ca cineva să se apropie de el cu o lamă. 

Iată cinci aspecte mai puţin cunoscute despre Hitler:

Hitler a fost nominalizat pentru Premiul Nobel pentru Pace în 1939

Acesta a fost nominalizat de către un membru al parlamentului suedez, care era contra fascismului şi a realizat nominalizarea în semn de glumă.

Hitler a comandat  confecţionarea păpuşilor gonflabile

Trupele germane se îmbolnăveau de sifilis din cauza relaţiilor sexuale cu prostituatele franceze, pentru a contracara acest fenomen, Hitler a ordonat construirea unor păpuşi asemănătoare oamenilor pe care le-au amplasat în genţile soldaţilor. 

Prima dragoste a lui Hitler a fost o evreică

La vârsta de 16 ani a scris nenumărate poeme despre această femeie. Unele surse susţin că  a avut şi momente în care şi-a dorit să se sinucidă din cauza faptului că nu avea curaj să discute cu această fată

Hitler a condus prima campananie anti-fumat din istorie

Campania nazistă împotriva fumatului  interzicea fumatul în spaţiile publice şi a crescut taxele pe tutun. 

Hitler a fost salvat de la înec de către un preot

La vârsta de patru ani, când gheaţa de sub picioarele lui Hitler s-a crăpat, un tânăr preot a sărit pentru a-l salva

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase