Home » Maratoanele Descopera » Descoperă extratereştrii dintre noi » Serviciile secrete si extraterestrii – povestea unor relatii nerecunoscute

Serviciile secrete si extraterestrii – povestea unor relatii nerecunoscute

Publicat: 05.12.2010
Generosul si fulminantul domeniu al extraterestrilor nu avea cum sa fie ratat de serviciile secrete ale marilor puteri ale lumii. Cel putin, asta afirma adeptii teoriei conspiratiei, care lanseaza ipoteza ca serviciile de informatii, alaturi de adevaratele foruri care conduc lumea din umbra, sunt singurele entitati organizatorice care cunosc adevarul despre fenomenul OZN, cu toate implicatiile acestuia in trecutul, prezentul si, mai ales, viitorul omenirii.

X-files, Man in Black – mit sau realitate?

Intrebarea care se pune este: daca reprezentantii unor civilizatii inteligente extraterestre ar dori sa intre in contact cu pamantenii, la cine ar apela? Indiferent cine ar fi acesta, ar putea scapa nedepistat de serviciile secrete?

In timpul Razboiului Rece, multi analisti considera ca serviciile secrete au fost adevaratii conducatori ai statelor lumii. In plus, in teoria conspiratiei, orice serviciu secret este nimic altceva decat un adevarat „stat in stat”. Cu propriile parghii si oameni in posturile cheie, seviciul respectiv de informatii ar detine puterea in orice tara si sub orice regim. In fond, adevarata semnificatie a puterii, in zilele noastre, se traduce prin Informatie. Cine detine cat mai multe informatii despre un domeniu, o organizatie sau o persona, acela are putere asupra domeniului, organizatiei sau a persoanei in cauza. Iar atunci cand ne raportam la informatii, serviciile secrete raman institutiile care se afla in posesia celor mai mari baze de date despre absolut orice domeniu, baze actualizate si revizuite zilnic.

In momentul in care ne indreptam atentia spre bogata si variata cazuistica OZN, vedem ca aproape orice incident care vizeaza extraterestrii are legaturi, intr-un fel sau altul, cu serviciile secrete. Din franturile de informatii scurse, in timp, in mass media si din teoriile conspiratiei, reiese faptul ca majoritatea marilor servicii de informatii ale lumii detin un departament special, dedicat 100% studierii, contactarii si chiar mentinerii unor relatii si schimburi de informatii cu fiintele nepamantene.

Document clasificat „scapat” pe internet: guvernul SUA cere ajutorul CIA pentru investigatia unui caz OZN in aprilie 1976

Pe de alta parte, trebuie sa privim intregul fenomen OZN, cu mari rezerve de indoiala! Asta deoarece fie:

1. extraterestrii si OZN-urile sunt niste creatii 100% SF, fabulatii popularizate in presa tabloida din goana oportunista dupa profit a trusturilor de presa, augmentata cu teoriile unor oameni creduli, foarte entuziasti sau paranoici;

2. cel putin o parte a incidentelor OZN „clasice” au fost adevarate – situatie in care, din nou, trebuie sa fim circumspecti fata de modul in care au aparut in presa, stiut fiind faptul ca serviciile secrete au organizat, mai ales in a doua jumatate a secolului XX, adevarate campanii de intoxicare a mass media, au introdus agenti sub acoperire in posturi-cheie din televiziuni si ziare, si au dirijat, astfel, fluxul de informatii, in virtutea unor concepte obscure, precum securitate si siguranta nationala.

Daca creditam a doua ipoteza ca fiind adevarata, atunci aproape tot ceea ce stim despre extraterestri, nu poate fi altceva decat varianta cosmetizata si oferita opiniei publice de catre expertii in dezinformare.

In sfarsit, o alta teorie a conspiratiei nu exclude nici varianta in care reprezentantii civilizatiilor extraterestre se afla in contact strans cu CIA, Mossad sau MI5, si au cazut de acord impreuna (dupa niste criterii numai de ei cunoscute), asupra modului in care omul de rand este informat, pregatit si educat in privinta extraterestrilor.

Armata americana si extraterestrii

Unele surse, cu credibilitate indoielnica si imposibil de verificat, au sustinut, de-a lungul timpului, ca structuri din CIA si departamente speciale ale U.S. Army au o indelungata relatie cu trei specii de fiinte extraterestre care, dintre toate natiunile lumii, ar fi ales sa intre in contact doar cu americanii:

  • Reptilienii (botezati astfel datorita pielii lor),
  • „Conformatorii” (fiinte vii bazate pe siliciu)
  • si „Micii Cenusii” (cunoscuti si sub numele de Ebeni, care ar fi originari din sistemul solar Zeta Reticuli – cei mai cunoscuti si comuni extraterestri: umanoizi, mici de inaltime, cu pielea cenusie, capul voluminos si ochi mari, asemanatori cu aceia ai unei insecte).

O sursa anonima, cunoscuta pe blogurile si forumurile adeptilor teoriei conspiratiei, care se recomanda „general in rezerva al U.S. Navy”, dezvaluia, la inceputul lunii februarie 2008, ca, in ultimii 50 de ani, au existat peste 300 de intalniri, cu caracter confidential, intre extraterestri si reprezentanti ai guvernului american. Imediat dupa interviul sau, aparut in cateva ziare americane, generalul in cauza, initulat in randul cercurilor de ufologi drept Sursa A, a declarat ca a primit amenintari cu moartea, fiind totodata somat sa se opreasca din „ciripit”.

Cercetarile unor jurnalisti specializati in fenomenul UFO au confirmat faptul ca „Sursa A” fusese, intr-adevar, general in randul U.S. Navy. Evident, nimeni nu poate verifica asta! Una peste alta, rezervistul nu s-a lasat intimidat de amenintari si a dat un nou interviu investigatorilor OZN Clay si Shawn Pickering, in care ofera amanunte despre o conlucrare permanenta, in domeniul militar, intre extraterestrii reptilieni si forurile superioare care conduc din umbra guvernele si serviciile secrete americane.

O alta sursa, evident ramasa anonima, asociata cu un obscur serviciu secret, Defense Intelligent Agency, ne anunta ca 18 reprezentanti de varf ai Statelor Unite, Rusia, China si Vatican s-au deplasat, pe data de 12 noiembrie 2009, pe un atol din Pacific. Acolo, intr-un decor paradisiac, oamenii s-ar fi intalnit cu extraterestrii din specia Ebeni. Agentul D.I.A., nu stie ce s-a discutat exact acolo si cum s-a terminat intalnirea interplanetara…

Succesul tehnologic U.R.S.S. a fost… extraterestru!

In ograda Marelui Frate de la Rasarit, lucrurile nu stau cu mult diferit. In linii mari, se observa aceeasi secretomanie fata de fenomenul OZN, inconjurata de multe mistificari si diversiuni (in care agentii rusi sunt asi). Istoria relatiilor dintre seviciile secrete ruse si vizitatorii de pe alte plante ar data de peste 100 ani, inca din timpul politiei secrete tariste, redutabila Ohrana. Astfel ca baza de date a serviciilor secrete de la Kremlin cu extraterestri este intr-atat de bogata incat dosarele si inregistrarile audio-video ar incapea in peste 20 de vagoane de tren, daca este sa dam crezare unui fost cadru KGB.

Presa internationala asociaza Rusiei si fostului spatiu sovietic doar celebrul incident de la Voronezh si alte cateva aparitii fugitive pe cerul Moscovei. Pasionatii fenomenului OZN sustin, insa, ca incidenta aparitiilor si contactelor este cu mult mai mare. Fosta Uniune Sovietica acoperea un spatiu imens, de dimensiunea unui continent. Nici suprafata de astazi a Rusiei nu e cu mult mai mica. Teoretic, este cumva de asteptat ca pe un asemenea teritoriu vast sa aiba lor numeroase observatii, incidente OZN si chiar intalniri intre oameni si extraterestri. Avansul tehnologic si militar pe care U.R.S.S. l-a luat in fata SUA, imediat dupa cel de-al doilea Razboi Mondial si pana la inceputul anilor ’70 ai secolului trecut s-ar fi datorat stransei conlucrari intre KGB si o rasa razboinica de extraterestri – conform unei teorii a conspiratiei.

Se pare ca datele si tehnologia furnizate de fiintele venite dintr-o galaxie situata la milioane de ani lumina de Terra i-au ajutat pe sovietici si in dezvoltarea unor avioane de ultima generatie, aeronave a caror existenta Kremlinul nu o va recunoaste niciodata. Alti conspirationisti vin cu o ipoteza si mai infricosatoare. Conform lor, milioanele de victime ale comunismului de pe teritoriul sovietic, mare parte ucise in gulagurile siberiene si despre ale caror ramasite nu se mai stie nimic, ar fi fost, de fapt, sacrificate extraterestrilor.

Insusi Stalin ar fi ratificat, in persoana, un pact malefic cu extraterestrii. Sustinatorii acestei sumbre ipoteze afirma ca un departament special al politiei secrete livra constant cobai umani extraterestri. Evident, cel mai probabil nu vom afla niciodata daca aceste teorii au fost lansate sub forma unei diversiuni, sunt rodul plasmuirii umor minti exaltate, sau au macar un strop de adevar.

Cele 4 principii

Conspirationistii afirma ca societatile moderne au fost construite sub forma unor cercuri concentrice de putere, putand fi controlate si manipulate de sus in jos. In aceasta ecuatie, regimul politic nu mai conteaza. Serviciile secrete, aflate la varf, au propriile motive, atunci cand vine vorba despre pastrarea linistii in privinta existentei extraterestrilor.

De la CIA, FSB, Mossad, pana la serviciile de profil din Burundi sau Benin, toate aceste structuri superioare de informatii, care coordoneaza, de fapt, si lumea politicului, actioneaza, in mare, dupa aceleasi principii, atunci cand vine vorba despre pastrarea secretului asupra unor dezvaluiri care ar produce reactii necontrolate din partea marilor mase de oameni.

Fizicianul Stanton Friedman, care a avut in trecut posturi importante in randul unor giganti precum Westinghouse si General Electric, si-a dedicat o buna parte a cercetarilor personale tocmai relatiilor intre structurile de putere umane si extraterestri. In opinia sa, serviciile secrete din intreaga lume se ghideaza, in general, dupa patru principii care i-ar ajuta la evitarea unui adevarat „Watergate cosmic”.

1. Agentii departamentelor speciale cauta, in primul rand, descifrarea potentialului tehnologiei extraterestre si stabilirea unor relatii cu EI; relatii din care, evident, tarile pe care le reprezinta, sa aiba cat mai mult de castigat.

2. Niciun serviciu secret nu doreste ca guvernele concurente sau inamice sa ajunga in posesia informatiilor despre propriile relatii cu extraterestrii.

3. Daca o mare figura publica internationala, gen presedintele SUA sau cel al Rusiei, Regina Elisabeta a Marii Britanii sau Papa de la Vatican, va iesi la rampa cu o declaratie prin care recunoaste existenta fenomenului OZN, se risca producerea unei anarhii mondiale generalizate, din punct de vedere politic, economic, social si religios. Nimeni nu are interesul sa anunte existenta extraterestrilor, cel putin nu deocamdata, si oricine incearca acest lucru trebuie oprit prin orice mijloace.

4. Al patrulea mare principiu are in vedere controlarea stricta a fundamentalistilor religiosi, care, in problema OZN, fie considera extraterestrii drept unelte ale Satanei, fie nu recunosc posibilitatea existentei lor. Recrudescenta fundamentalismului religios in plin secol XXI, este unul dintre aspectele cele mai ingrijoratoare pentru unele servicii de informatii. Evident, atunci cand aceasta nu se afla in interesul lor.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm
Influenta OZN asupra progresului stiintific
Influenta OZN asupra progresului stiintific
De la Tunguska la Dalnegorsk – Incredibilele intamplari din Extremul Orient rus
De la Tunguska la Dalnegorsk – Incredibilele intamplari din Extremul Orient rus
Top 25 filme cu extraterestri
Top 25 filme cu extraterestri
Rapiti de extraterestri: multe povesti si o teorie
Rapiti de extraterestri: multe povesti si o teorie
Ce sunt Obiectele Subacvatice Neidentificate?
Ce sunt Obiectele Subacvatice Neidentificate?
Area 51- adevaratii extraterestri eram noi?
Area 51- adevaratii extraterestri eram noi?