Home » Natură » Un măgar dintr-o grădină zoologică din Egipt a fost pictat pentru a semăna cu o zebră

Un măgar dintr-o grădină zoologică din Egipt a fost pictat pentru a semăna cu o zebră

Un măgar dintr-o grădină zoologică din Egipt a fost pictat pentru a semăna cu o zebră
Publicat: 28.07.2018
O grădină zoologică din Cairo a încercat să păcălească vizitatorii după ce a pictat un măgar cu dungi albe şi negre pentru a semăna cu o zebră.

Creatura stranie a fost observată de studentul Mahmoud A. Sarhani în timp ce vizita adăpostul pentru animale din Parcul Municipal International Garden. Conform Mail Online, imaginea cu „zebra” a devenit virală pe Facebook. 

De la distanţă poate că seamănă cu zebră, dar când te apropii diferenţele sunt clare. În primul rând urechile măgarului sunt mult mai lăsate şi alungite, în timp ce cele ale unei zebre sunt mai drepte şi rotunjite. De asemenea, oricine şi-ar da seama că este un animal vopsit din cauză că vopseaua de pe bot s-a întins. 

Mai mulţi veterinari din regiune au confirmat rapid că este vorba despre un măgar. Însă în ciuda dovezilor, Mohamed Sultan, directorul grădinii zoologice, a infirmat că ar fi vorba despre un impostor. Nu este pentru prima dată când o grădină zoologică pictează un măgar să semene cu o zebră. O grădină zoologică din Gaza a făcut acelaşi lucru în 2009. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase