Home » Lumea digitală » CEO-ul Samsung recunoaşte greşeala Galaxy Fold: „Am împins produsul pe piaţă înainte să fie gata”

CEO-ul Samsung recunoaşte greşeala Galaxy Fold: „Am împins produsul pe piaţă înainte să fie gata”

CEO-ul Samsung recunoaşte greşeala Galaxy Fold: „Am împins produsul pe piaţă înainte să fie gata”
Publicat: 03.07.2019
Samsung a început pregătirile oficiale pentru lansarea noii serii de dispozitive Galaxy Note10, însă nu a uitat nici de lansarea eşuată a primului său dispozitiv pliabil, Galaxy Fold.

Se pare că CEO-ul diviziei de mobile al producătorului sud coreean, DJ Koh, nu a uitat de situaţia din urmă cu două luni şi a numit-o chiar „stânjenitoare”, într-un interviu acordat presei din Coreea de Sud. Cu toate acestea, Koh a confirmat că telefonul nu a fost anulat şi că încă este testat riguros în anticiparea momentului lansării.

Conform The Independent, DJ Koh a vorbit liber despre Galaxy Fold, în ciuda faptului că situaţia în care acest dispozitiv se află este în continuare incertă. Telefonul trebuia să fie lansat la sfârşitul lunii august, însă aceasta a fost amânată pe termen nedeterminat după ce mai multe unităţi de review au prezentat probleme în utilizare normală. Alte unităţi s-au defectat pentru că nu includeau destule informaţii despre natura display-ului flexibil, precum „folia” aplicată deasupra acestuia, care era mai mult decât o simplă folie de protecţie, făcând parte din ansamblul ecranului.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase