Home » D:News » Polițiștii italieni au făcut o captură record de cocaină în apele Siciliei

Polițiștii italieni au făcut o captură record de cocaină în apele Siciliei

Polițiștii italieni au făcut o captură record de cocaină în apele Siciliei
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 24.07.2023

Autoritățile italiene au făcut o captură record de 5,3 tone de cocaină care era transferată între nave în largul coastei sudice a Siciliei, a anunțat poliția, potrivit Reuters.

Transportul are o valoare estimată la 850 de milioane de euro. Cinci persoane au fost arestate, au anunțat autoritățile italiene prin intermediul unui comunicat.

Miercuri, polițiștii au urmărit o navă care venea din America de Sud. Ulterior, un avion de supraveghere a observat pachete aruncate de pe punte în apele strâmtorii Siciliei pentru a fi colectate de o navă de pescuit care aștepta în zonă.

Un albanez și un francez au fost arestați

Nava a fost oprită pentru control, iar drogurile au fost găsite ascunse în spatele unor panouri. Doi tunisieni, un italian, un albanez și un francez au fost arestați.

În aprilie, poliția italiană a găsit aproape 2 tone de cocaină plutind pe mare în largul Siciliei.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase