Home » D:News » Regele Charles, văzut zâmbind și salutând curioșii pe drumul spre biserică

Regele Charles, văzut zâmbind și salutând curioșii pe drumul spre biserică

Regele Charles, văzut zâmbind și salutând curioșii pe drumul spre biserică
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 19.02.2024

Regele Charles al Marii Britanii a fost văzut zâmbind și salutând curioșii pe drumul spre biserică, la Sandringham, împreună cu regina Camilla, a relatat Sky News. Zilele trecute el a urmat prima etapă de tratament contra cancerului.

Monarhul, în vârstă de 75 de ani, a stat la Sandringham, în Norfolk, câteva zile, după ce săptămâna aceasta a urmat prima etapă de tratament împotriva cancerului la Londra.

Regele Charles a sosit la biserica St. Mary Magdalene și a fost văzut ținând o umbrelă pentru regina Camilla înainte de a fi întâmpinat de reverendul Paul Williams.

„Aș dori să-mi exprim cele mai sincere mulțumiri”

Acest eveniment a avut loc la o săptămână după ce monarhul a vorbit pentru prima dată de când a fost diagnosticat cu o formă de cancer.

„Aș dori să-mi exprim cele mai sincere mulțumiri pentru numeroasele mesaje de susținere și urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile. După cum știu toți cei care au fost afectați de cancer, astfel de gânduri bune sunt cea mai mare mângâiere și încurajare”, a arătat regele.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase