Adevăraţii oameni GREU DE UCIS. Unii au supravieţuit atunci când nimeni nu le-ar fi dat nicio şansă, alţii şi-au pus în dificultate ucigaşii – GALERIE FOTO

24 06. 2015, 13:05

Iată câteva exemple de oameni care s-au dovedit a fi greu de ucis de-a lungul istoriei.

1. Gabriel Garcia Moreno

Moreno a fost preşedintele Ecuadorului la mijlocul secolului 19. El a fost atacat de asasini înarmaţi cu macete atunci când părăsea catedrala Quito. În ciuda faptului că asasinii şi-au înfipt macetele în gâtul, capul şi chiar până în creierul preşedintelui şi i-au tăiat braţul stâng şi mâna dreaptă, Moreno a rămas în continuare în picioare.

FOTO: Wikipedia    

14 leziuni şi 6 gloanţe mai târziu, Moreno a căzut la pământ. Înainte să îşi dea ultima suflare preşedintele a scris cu propriul său sânge în ţărână următorul mesaj: „Dumnezeu nu moare”.

2. Bahia Bakari

Bahia Bakari avea 13 ani atunci când a fost la un pas de moarte. Ea călătorea cu avionul şi îşi ţinea fruntea aşezată de geamul aflat lângă locul său din aeronavă. Avionul s-a prăbuşit în mare, iar în momentele de panică de după accident, Bakari a crezut că a ieşit prin geam şi a căzut din avion, în timp ce acesta şi-a continuat drumul.

FOTO: nydailynews.com    

Ea s-a ţinut de resturi de fuselaj timp de 13 ore până când la locul accidentului a ajuns o echipă de salvare. Bahia Bakari a fost singurul supravieţuitor.

3. Betty Lou Oliver

Oliver era operator de lifturi în Clărirea Empire State. În 1945, un avion s-a prăbuşit peste clărire chiar la un etaj mai sus de liftul său. Femeia a suferit mai multe arsuri şi a avut câteva oase rupte.

FOTO: survivor-story.com    

Salvatorii au urcat-o în lift pentru a-i oiferi îngrijiri medicale, dar cablurile acestuia au cedat şi femeia a căzut în gol 22,5 metri.

Betty Lou Oliver a supravieţuit şi s-a întors la muncă, la acelaşi lift, cinci luni mai târziu.

4. Beck Weathers

Bărbatul a fost lăsat în urmă pe Everest, iar apoi a fost prins în mijlocul unui viscol puternic. Salvatorii care l-au găsit au crezut că nu mai poate fi salvat şi l-au părăsit, din nou, pe munte.

FOTO: imgur.com    

Weathers a reuşit să îşi găsească drumul înapoi la tabără singur, plin de degerături şi orb.  El şi-a pierdut nasul şi o parte din braţ din cauza degetăturilor şi a devenit, ulterior, speaker motivaţional.

5. Piratul Barbă Neagră

Barbă Neagră a reuşit să ajungă la bordul navei care îl urmărea pentru a-l captura şi aproape că a retezat degetele căpitanului. Acesta şi-a rupt sabia în Barbă Neagră, în timp ce se luptau, dar piratul nu s-a lăsat bătut.

FOTO: Wikipedia    

El a fost înjunghiat de 20 de ori, împuşcat de cinci ori şi decapitat pentru a fi ucis.

Sursă: Cracked