Bucureştenii sunt aşteptaţi în acest weekend la Târgul Primăverii. Locuitorii capitalei vor putea admira şi cumpăra mărţişoare şi produse tradiţionale în timp ce se vor bucură de spectacole live

23 02. 2017, 11:41

Mii de persoane sunt aşteptate Sâmbătă şi Duminică între orele 10:00 – 23:00 la primul târg din 2017 dedicat Primăverii care va avea loc în Berăria H şi la care intrarea va fi liberă pentru absolut oricine doreşte să participe ca şi vizitator.

Atmosfera de sărbătoare va fi completată de diverse spectacole live care se vor desfăşura în locaţie pe parcursul târgului şi la care oricine îşi poate rezerva un loc gratuit (în limita locurilor disponibile). 

“Acesta este deja cel de-al doilea mare târg de sezon pe care îl organizăm în Berăria H (după Targul Iernii din Decembrie, anul trecut) şi ne dorim să facem o tradiţie care să cucerească tot mai mulţi oameni cu fiecare ediţie. Prin aceste târguri ne dorim să le oferim Bucureştenilor un pretext perfect pentru recreere şi distracţie, dar şi să-i încurajăm pe micii comercianţi din capitală şi, de ce nu din ţară, să-şi expună produsele într-un loc frecventat de mii de persoane în fiecare zi”, a declarat Vlad Dumitru, Director General Berăria H. 

Locaţia este situată pe Bulevardul Kiseleff, nr. 32, Bucureşti, lângă Piaţa Presei Libere, iar mai multe detalii despre Târg şi despre expozanţi pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

Legende şi datini de Dragobete – Valentine’s Day-ul uitat al românilor
 
Oraşele europene ale iubirii. Cinci destinaţii spectaculoase din Europa pentru Ziua Îndrăgostiţilor
 
Ştiinţa confirmă: nu există iubire eternă! Ce au înţeles cercetătorii despre dragoste?
 
Despre Dragobete si Martisor, un eveniment interactiv cu etnologul Laura Jiga Iliescu