Home » Cultură » Un cunoscut actor din ”Game of Thrones” dezvăluie ce se va întâmpla cu un personaj-cheie din serial

Un cunoscut actor din ”Game of Thrones” dezvăluie ce se va întâmpla cu un personaj-cheie din serial

Un cunoscut actor din ”Game of Thrones” dezvăluie ce se va întâmpla cu un personaj-cheie din serial
Publicat: 11.03.2017
Actorul britanic Jim Broadbent a făcut o serie de dezvăluiri despre viitoarele episoade din sezonul 7 al ‘Game of Thrones’, vorbind despre personajul semnificativ pe care îl interpretează într-o serie de episoade-cheie, şi se pare că multe dintre speculaţiile fanilor sunt corecte.

Într-o declaraţie pentru Screencrush, actorul veteran de teatru şi film, în vârstă de 67, a oferit câteva detalii referitoare la personajul „semnificativ” pe care îl interpretează în viitoarea serie din ‘Game of Thrones’, informează contactmusic.com.

În ciuda faptului că producătorii HBO doresc să menţină secretele în privinţa celui de-al 7-lea sezon, până la difuzarea acestuia, Jim Broadbent a oferit o serie de detalii cruciale fanilor GOT într-un interviu pentru site-ul de divertisment Screencrush, informează Mediafax.

“Interpretez rolul unui profesor bătrân”, a spus acesta, ezitând să dezvăluie prea mult. ”Am jucat în cinci episoade. Am avut câte o scenă majoră în fiecare episod.”

Având în vedere că penultima serie a ‘Game of Thrones’ va avea doar şapte episoade, este un personaj cu adevărat important şi se pare că acesta vine în sprijinul teoriei preferate a fanilor că Broadbent va juca rolul lui Maester Marwyn, un personaj asociat cu Samwell Tarly (jucat de John Bradley-West) şi chiar cu Daenerys (interpretat de Emilia Clarke).

Rolul actorului de 67 de ani a fost confirmat încă din septembrie, anul trecut, când fanii cărţilor lui George R.R. Martin au căutat de-a fir a păr în romanele sale şi şi-au dat seama de posibilitatea ca Broadbent să-l joace pe Archmaester, deşi alţi fani sunt de părere că va intrepreta o combinaţie între Marwyn şi Archmaester.

HBO a refuzat să confirme sau să nege ceea ce a spus Broadbent.

Serialul ‘Game of Thrones’ este programat să revină în vară, deşi încă nu s-a stabilit o dată exactă. În mod normal, serialul ar trebui să înceapă în aprilie, însă filmările au fost amânate până în iarna anului trecut pentru că acţiunea episoadelor a ajuns în „iarnă”. Actorul Liam Cunningham (care îl joacă pe Ser Davos), a declarat că episoadele vor începe în iulie.

Încă de la lansare, „Urzeala tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. În 2015, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Ce vor să facă producătorii HBO înainte de noua serie din ”Game of Thrones”: ”Am fi proşti să nu îl folosim”

”Urzeala Tronurilor” ratează cursa pentru premiile Emmy 2017

HBO a lansat primul trailer pentru al şaselea sezon al serialului „Game of Thrones” – VIDEO

Cât de des a fost piratat serialul „Urzeala tronurilor”

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase