Un cunoscut actor din ”Tânăr şi neliniştit” a fost descoperit mort

04 02. 2019, 19:32

Surse din poliţie au declarat că actorul, care avea 52 de ani, a fost descoperit mort de un prieten, potrivit Mediafax.

Nu s-a luat în considerare ipoteza unei morţi violente, dar o sursă a declarat pentru tmz.com că decesul actorului ar fi fost provocat de consumul de alcool.

Kristoff a interpretat rolul lui Neil Winters în serialul „Tânăr şi neliniştit/ Young and Restless” din 1991, iar pentru interpretarea sa a fost nominalizat de nouă ori la premiile Daytime Emmy. De asemenea, a câştigat zece National Association for the Advancement of Colored People (NAACP) Image Awards.

Kristoff St. John a avut o poveste de viaţă tragică şi o tentativă de suicid.

El şi fosta sa soţie, pugilista Mia St. John, şi-au pierdut fiul, pe Julian, în 2014. Tânărul s-a sinucis la vârsta de 25 de ani, în timp ce se afla internat într-un spital de psihiatrie, iar actorul a dat în judecată instituţia pentru neglijenţă. În cele din urmă, cele două părţi au ajuns la o înţelegere.

În 2017, în jurul datei care comemora sinuciderea lui Julian, Kristoff a ameninţat că se va împuşca. Poliţiştii l-au plasat sub evaluare psihiatrică timp de 72 de ore.

După decesul fiului lor, Kristoff şi Mia au înfiinţat El Saber es Poder (Knowledge is Power) Foundation, pentru combaterea maladiilor mintale.