Home » Cultură » Ed Sheeran, rol neaşteptat în ”Star Wars: The Rise of Skywalker”

Ed Sheeran, rol neaşteptat în ”Star Wars: The Rise of Skywalker”

Publicat: 23.01.2020
Ed Sheeran a adăugat şi apariţia din ”Star Wars: Skywalker - Ascensiunea/ Star Wars: The Rise of Skywalker” între recentele colaborări care l-au adus pe marile ecrane din cinematografe iar personajul său este unul neaşteptat.

Se ştia deja că muzicianul Ed Sheeran a ţinut să apară în cel mai recent film din seria ”Star Wars” în rolul unuia dintre soldaţii Stormtrooper, dar recent s-a anunţat că vedeta s-a aflat şi în spatele altui personaj din film.

Fanii săi au fost surprinşi să afle că Sheeran s-a aflat în spatele costumului care îl reprezenta pe unul dintre extratereştrii care făceau parte din rezistenţă. Pentru că povestea fără imagine nu ar spune mare lucru iată secvenţa reţinută de fani.

Potrivit platformei Oh My Disney personajul jucat de Sheeran nu are un nume oficial. Apariţia sa în episodul IX al seriei ”Star Wars” se adaugă rolurilor jucate de cântăreţ în ”Yesterday”, ”The Bastard Executioner” şi celebrei sale apariţii din ”Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”.

Cântăreţul în vârstă de 28 de ani, care şi-a lansat un nou album în 2018, „No.6 Collaborations Project”, deţine patru premii Grammy. Este considerat un fenomen al genului folk-pop şi a fost cel mai bine vândut artist al anului 2017, potrivit International Federation of the Phonographic Industry, organizaţia care reprezintă interesele industriei de înregistrări muzicale la nivel global. Albumul lui Sheeran „Divide”, al treilea din cariera sa, a fost cel mai bine vândut material discografic în 2017, iar „Shape of You” a fost single-ul care a înregistrat cele mai mari vânzări, potrivit organizaţiei, citată de Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase