Home » Cultură » Transformare uluitoare. Cum a confirmat Jamie Foxx că îl va juca pe Mike Tyson

Transformare uluitoare. Cum a confirmat Jamie Foxx că îl va juca pe Mike Tyson

Transformare uluitoare. Cum a confirmat Jamie Foxx că îl va juca pe Mike Tyson
Sursa foto: Instagram
Publicat: 22.06.2020

Jamie Foxx a confirmat că va juca într-un film despre Mike Tyson. Transformarea fizică a lui Foxx pentru rol este uimitoare.

Mike Tyson va apărea curând pe marile ecrane.

Actorul premiat cu Oscar Jamie Foxx a confirmat că va juca rolul controversatului pugilist într-un film biografic.

Transformarea uluitoare a lui Jamie Foxx

Tyson a devenit, în 1986, la vârsta de 20 de ani, cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria grea şi încă deţine acest titlu. Ascensiunea lui fenomenală în boxul profesionist a fost însă însoţită de numeroase scandaluri în viaţa personală – închisoare pentru viol, dependenţă de droguri, multe bătăi şi agresiuni fizice. Pentru a semăna cât mai mult cu Tyson, Foxx a început un intens antrenament fizic, iar rezultatele sunt uimitoare.

„Şi apoi, cu tehnologia care mă va ajuta să arăt aşa, îţi garantez că oamenii vor veni la mine pe stradă să ceară autografe, să creadă că sunt Mike”, a scris Jamie Foxx, potrivit Mediafax.

Actorul a confirmat că îl va juca pe pugilistul Mike Tyson

Actorul speră că filmul îl va prezenta pe Tyson într-o perspectivă nouă: „Vrem să arătăm că toată lumea se schimbă. Oricine vine dintr-un loc bun sau rău şi cred că atunci când vom aşterne straturile pe Mike Tyson în această poveste, oricine, tânăr sau bătrân, va înţelege călătoria acestui om”.

Jamie Foxx a fost nominalizat pentru două premii Oscar în 2015 și a câştigat unul dintre acestea, premiul pentru Cel mai bun actor, pentru rolul titular din filmul biografic „Ray”. Foxx l-a interpretat pe legendarul muzician american Ray Charles. Actorul a mai jucat în „Dreamgirls”, „Regatul” şi musicalul „Soloist”, bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi.

De asemenea, Foxx a lansat două albume muzicale, „Unpredictable” şi „Intuition”. Actorul are două fiice din relaţii anterioare, Corinne, născută în 1994, şi Anelise, născută în 2009.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase