Mărturiile lui Jeff Bridges, diagnosticat cu limfom, despre lupta sa cu cancerul

02 11. 2020, 12:00
Jeff Bridges / Credit foto: Shutterstock

Jeff Bridges, diagnosticat cu limfom, dă detalii despre lupta sa cu cancerul. Îndrăgitul actor spune că se simte „recunoscător” pentru tot sprijinul primit de la fani de când a aflat că este bolnav.

Jeff Bridges a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu el, în care apare într-o cămașă de spital, alături de o perfuzie.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor că ați luat legătura cu mine în acest timp, mă simt bine când primesc toate urările și dragostea!”, a scris actorul pe Instagram. „Voi publica mai multe actualizări pe site-ul meu”, a adăugat acesta.

Pe site-ul său personal, Bridges a scris: „Această problemă cu cancerul aduce sentimente de recunoștință și dragoste de modă veche” și „Toată dragostea asta este contagioasă, ca un fel de virus pozitiv”.

Actorul a spus că își va împărtăși experiența pe site și i-a rugat pe fani să contribuie: „Încerc să creez, în parteneriat cu voi, o viață și o lume frumoase pentru noi toți”.

Jeff Bridges suferă de limfom

Faimos pentru rolul The Dude din „The Big Lebowski,” actorul Jeff Bridges, în vârstă de 70 de ani, a anunţat recent că suferă de limfom, un tip de cancer pentru care va începe tratamentul.

Jeff Bridges a fost nominalizat de şapte ori la Oscar, premiu pe care l-a câştigat în 2010 la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din Crazy Heart. În anul următor a fost din nou în cursă pentru performanţa sa în westernul True Grit, potrivit Mediafax.

Jeff Bridges a apărut recent în Bad Times la El Royale (2018) şi filma un serial TV pentru FX Channel, The Old Man, o adaptare a unui roman de spionaj în care joacă rolul unui agent CIA în retragere, care încearcă să scape de trecutul său.