Fermierul ghinionist ucis de „cel mai răbdător glonț din lume”

13 06. 2023, 12:00

Atunci când un glonț a trecut pe lângă Henry Ziegland, și l-a lăsat doar cu o zgârietură pe față înainte de a ajunge într-un copac, el s-a simțit, cu siguranță, cel mai norocos om din lume.

Era anul 1893 atunci când acest fermier din Texas se despărțise de curând de iubita lui, Maysie, care nu primise deloc bine vestea.

El i-a recunoscut că a fost infidel în relație, însă tânăra a simțit că nu poate trăi fără iubitul ei, iar din cauza disperării, și-a luat viața.

Totul a început cu o poveste de dragoste

Fratele lui Maysie l-a învinovățit pe Henry pentru moartea surorii lui și a decis să se răzbune, potrivit Mirror.

Bărbatul s-a îndreptat cu pușca spre casa fostului cumnat din Honey Grove și l-a împușcat, înainte de a se sinucide, la rândul lui. Cu toate astea, glonțul care ar fi trebuit să fie letal pentru Henry a ratat ținta și a rămas înfipt într-un copac.

Efectul asupra bărbatului avea să vină 20 de ani mai târziu.

„Cel mai răbdător glonț din lume”

Chiar dacă Henry, rănit doar puțin la obraz, a supraviețuit în mod miraculos, soarta avea alte planuri. El și-a continuat viața, s-a căsătorit și a avut un copil. Într-una din zile, Henry a mers cu fiul lui la tăiat de lemne, însă s-a lovit de un buștean care refuza să se lase doborât la pământ. Deloc descurajat, lui Henry i-a venit ideea să plaseze dinamită în interiorul bușteanului și să îl arunce în aer – metodă frecvent folosită la acea vreme.

După ce Henry și fiul său s-au plasat la 45 metri distanță de copac, acesta a explodat. Din păcate pentru Henry, copacul s-a dovedit a fi exact cel în care era înfipt glonțul care i-a fost destinat acum 20 de ani. În timpul exploziei, glonțul a fost desprins și a sărit direct în tâmpla bărbatului, care a murit pe loc, chiar sub ochii fiului. Presa a relatat povestea, menționând despre „cel mai răbdător glonț din lume!”.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Povestea bărbatului care a rămas blocat în nori timp de 40 de minute. Cum a scăpat?

Sindromul rar care te face să crezi că trăiești în reluare. „Fiecare zi se repetă… nimic nu este nou”

Avionul care a zburat de unul singur cu toți pasagerii de la bord cel mai probabil morți

„Omul Altamura”, scheletul găsit complet solidificat într-o peșteră din Italia