Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe marți, 12 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe marți, 12 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe marți, 12 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială
O discuție necesară despre adversari politici vs. politica solidarității
Publicat: 11.04.2022

Marcel Ciolacu, președintele PSD, vorbește despre strategiile și deciziile acestei perioade, adevărate provocări pentru orice politician aflat în tabăra guvernării.

Din mai 2023, PSD are funcția de prim-ministru. Îți dorește Marcel Ciolacu să fie premier, cu toate responsabilitățile ce decurg din această funcție, în cazul contextului actual? Cum vede președintele PSD speța războiului ruso-ucrainean?

O discuție necesară despre adversari politici vs. politica solidarității, despre tabăra opoziției vs. cea a guvernării, dar mai ales despre lecții învățate în situații de criză.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm