Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe marți, 26 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe marți, 26 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Publicat: 26.04.2022
Marius Tucă Show începe marți, 26 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială
Ce se întâmplă cu cele 9 milioane de doze de vaccin ce urmează a fi livrate României în decurs de 3 luni?

Prof. Dr. Alexandru Rafila, actualul ministru al Sănătății și fost reprezentant al României la OMS, vorbește la Marius Tucă despre sănătatea noastră cea de toate zilele.

Într-o perioadă în care trăim într-o succesiune a crizelor, de la cea economică până la cea sanitară, sunt care sunt cele mai mari provocări pentru un ministru al Sănătății? Cum “tratăm” cu efect vulnerabilitățile și carențele din domeniul sănătății?

Ce se întâmplă cu cele 9 milioane de doze de vaccin ce urmează a fi livrate României în decurs de 3 luni? Depozitele sunt deja pline, iar Ministerul a avut anul trecut posibilitatea de a bloca livrările alocate de Comisia Europeană. Câte doze au fost deja distruse în urma expirării și ce se poate face cu surplusul enorm de vaccinuri de care dispune România?

Ce spune ministrul Sănătății despre noua formă hepatită acută, severă, de origine necunoscută, înregistrată în rândul copiilor? Și pentru că astăzi se împlinesc 36 de ani de la accidentul nuclear de la Cernobîl, vom afla de la Alexandru Rafila cum și când este necesară întrebuințarea pastilelor cu iodură de potasiu.

O discuție despre resetarea valorilor unei întregi lumi, despre pandemie, vaccinare, adevărata comunicare, dar și despre cum vindecăm un sistem, conectat, de multe ori, la aparatele incompetenței și dezinteresat de soarta pacientului. Hai, sănătate!

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm