Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe joi, 5 mai, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe joi, 5 mai, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe joi, 5 mai, de la ora 20.00, live pe gandul.ro
Publicat: 04.05.2022

Vede. Prevede. Știe tot. Află tot. Comentează. Critică. Laudă. Teoriile lui inedite te pun pe gânduri și îți oferă, de fiecare dată, o perspectivă nevăzută și inedită a problemei.

Publicistul şi scriitorul Ion Cristoiu vorbește la Marius Tucă despre războiul din Ucraina și despre logica lui. A ajuns acest conflict să îi domine pe marii lideri ai planetei și cum se vor desfășura, de acum înainte, ostilitățile? Care este, potrivit oficialilor americani, scopul războiului?

Există un interes al rușilor în a cuceri Republica Moldova? În cazul în care această teorie s-ar adeveri, care va fi scenariul în legătură cu țara noastră? Cum se vede România în mijlocul acestei lumi într-o continuă schimbare? Este politica românească actuală un fel de râsu-plânsu sau perspectivele nu sunt chiar așa sumbre?

O discuție aprinsă, pertinentă, necesară despre lumea de astăzi și demonii ei. În stilul lui Marius Tucă și Ion Cristoiu. Au cu ce, domnule!

“Simț enorm și văz monstruos” (I.L.Caragiale)

Află cele mai importante știri ale zilei doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm