Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe joi, 14 iulie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe joi, 14 iulie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Publicat: 13.07.2022
Marius Tucă Show începe joi, 14 iulie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Ion Cristoiu comentează cele mai importante evenimente ale lumii de astăzi. Prin prisma experienței sale de gazetar cu patalama, invitatul lui Marius Tucă îți spune cine schimbă soarta lumii. Cine dă mai mult. Cine negociază mai bine.

Cine este marele câștigător sau marele perdant din bătălia armelor, a orgoliilor și obsesiilor mai marilor planetei? Ce se întâmplă cu legea avertizorilor de integritate? Ce măsuri de sprijin pregătește Guvernul pentru a salva agricultorii români? Cât de aproape suntem de Pericolul Apocaliptic al epuizării resurselor naturale ca urmare a consumului irațional impus de societatea de consum?

„Trebuie să ne asumăm responsabilități și obligații enorme dacă vrem să cîștigăm bătălia pentru supraviețuirea speciei noastre, amenințate azi de riscuri globale pe care nimeni nu și le-a imaginat.” (Fidel Castro)

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Tags:
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm