Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe luni 22 august, de la ora 20.00, live pe gândul.ro

Marius Tucă Show începe luni 22 august, de la ora 20.00, live pe gândul.ro

Marius Tucă Show începe luni 22 august, de la ora 20.00, live pe gândul.ro
Publicat: 21.08.2022

Daniel David, rectorul Universității Babeș-Bolyai (UBB) vorbește despre cât de subțire și de periculoasă este, în România anului 2022, granița despre meritocrație și impostură.

Ce înseamnă pentru UBB Cluj faptul că este singura universitate din România inclusă în prestigiosul clasament Shanghai, mai exact între primele 5% universități ale lumii?

Cum vede rectorul Daniel David decizia de desființare a Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU), instituția-cheie în analizarea plagiatelor? Cât de periculoasă a devenit implicarea politicului în etica academică? Cât de ușor de manipulat este un popor fără educație?

„Natura ne aseamănă, educația ne deosebește” (Confucius)

O nouă ediţie Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm