Home » D:News » Costume de inotator in varianta high-tech

Costume de inotator in varianta high-tech

Costume de inotator in varianta high-tech
Publicat: 15.04.2008
Unii il denumesc deja o descoperire a tehnologiei, altii o elaborata inginerie publicitara, insa si unii si altii sunt intrigati de noul costum de inotator cu caracteristici space-age care permite doborarea recordurilor in natatie.

Nu mai putin de 36 de recorduri mondiale in natatie au fost spulberate in ultimele doua luni de catre sportivi echipati cu noul costumed inot LZR Racer bodysuit, despre care producatorii de la Speedo afirma ca poate imbunatati capacitatea hidrodinamica a corpului uman cu peste doua procente. Conform acestora  noul material textil  denumot LZR imbunatateste linia penetranta a corpului uman aflat in miscare in mediu acvatic, reduce vibratiile pielii si oscilatiile musculare. Datorita ratei nemaintalnite de recorduri mondiale doborate de catre innotatorii echipati in costume LZR, Mark Schubert, antrenor al echipei de natatie a Statelor Unite inca din anul 1980, declara ca vom fi martorii unor noi recorduri la toate probele de inot din cadrul Olimpiadei din Beijing din vara acestui an. Antrenorul Schubert afirma in acelasi ton ca orice echipa de natatie care isi va echipa sporivii cu slipul minune in valoare de 550 dolari, va avea sanse sporite in a se clasa pe podium. “Stiu ca suna a reclama pe fata in cel mai pur stil american, continua Schubert dar odata ce echipele a peste 15 tari l-au probat fiind incantati de rezultate, avem intr-adevar de a face cu un produs revolutionar”.
Michael Phelps, castigatorul a 6 medalii de aur la Olimpiada de la Atena, declara la randu-i ca se simte ca o racheta echipat in LZR, si ca se asteapta sa-si doboare propriile recorduri mondiale.

Sursa Reuters

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase