Home » D:News » Caz socant in Rusia: Trei copii au ucis un cangur de la Zoo

Caz socant in Rusia: Trei copii au ucis un cangur de la Zoo

Caz socant in Rusia: Trei copii au ucis un cangur de la Zoo
Publicat: 24.10.2008
Trei copii cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani au recunoscut ca au ucis in bataie un cangur si mai multi albatrosi din incinta gradinii zoologice din Rostov, anunta publicatia australiana DailyTelegraph.

Anchetarea copiilor, doi baieti si o fata, a durat cateva zile pana in momentul in care acestia si-au recunoscut fapta, a declarat puratorul de cuvant al politiei locale, Alexei Polyansky. Acesta nu a precizat modul in care animalele au fost ucise, dar jurnalele rusesti au mentionat ca acestea au fost omorate in bataie.

Deoarece copiii sunt inca minori, parintii acestora vor trebui sa raspunda in fata legii. Cel mai probabil, acestia vor fi nevoiti sa achite amenzi cuprinse intre 4000 si 7000 de dolari americani, echivalentul banesc al animalelor ucise.

Directorul gradinii zoologice, Nina Yevtushenko, s-a declarat ingrozita de cele intamplate si nu isi explica gestul copiilor ucigasi. Totodata, aceasta a declarat ca toti ceilalti canguri care se aflau in tarc in acel moment se afla in stare de soc. “In contrast cu oamenii, cangurii pot simti durerea  semenilor lor”, a adaugat aceasta.

Sursa:DailyTelegraph
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase