Home » D:News » Monstrul din Mindanao starneste panica generala

Monstrul din Mindanao starneste panica generala

Monstrul din Mindanao starneste panica generala
Publicat: 16.03.2009
Sute de oameni si-au parasit locuintele din apropierea mlastinii Agusan, o rezervatie naturala din insula Mindanao, Filipine, dupa ce atacurile unui crocodil urias au reusit sa starneasca panica generala. Isteria s-a declansat in momentul in care o ambarcatiune ce transporta elevi intr-o excursie a fost atacata, iar o eleva in varsta de 10 ani a fost, pur si simplu, decapitata.

Ambarcatiunea-scoala a fost lovita cu atata putere incat doi dintre ocupantii sai, doi elevi in varsta de 10 ani, au fost aruncati prin aer in apele mlastinii. Desi reactia supraveghetorilor a fost rapida, ei reusind sa scoata imediat din apa unul dintre elevi, corpul fetitei a disparut instantaneu intre valuri, el fiind recuperat abia dupa doua zile. „L-am vazut. Este un monstru urias. Are cel putin noua metri lungime”, afirma Ruel Hipulan, unul dintre insotitorii grupului.

Aproximativ 100 de membri ai tribului Manobo si-au parasit locuintele de teama unei posibile reaparitii a monstrului si au anuntat ca nu se vor intoarce decat in momentul in care acesta va fi prins.

Expertii sustin ca atacurile crocodililor s-au inmultit peste masura dupa ce pescuitul intensiv, precum si inundatiile recente, au determinat o scadere drastica a numarului de pesti. Lipsite de hrana, reptilele nu s-au sfiit sa atace oamenii.

Sursa:SkyNews

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase