Home » D:News » Dragostea miroase si pe Internet

Dragostea miroase si pe Internet

Dragostea miroase si pe Internet
Publicat: 15.04.2009
Paginile de Internet care ofera servicii matriomoniale vor permite in curand compararea partenerilor in termeni de potrivire a miresmelor organice. Acest lucru are un fundament biologic foarte serios.

Daca Basisnote, compania initiatoare a excentricei abordari va reusi sa-si duca proiectul la indeplinire, vom putea scruta in profilurile posibililor parteneri nu doar o potrivire de aspect si orientari ci si una de ordin olfactiv. Acest lucru va fi posibil prin inregistrarea informatiei mirosului individual in profilul de prezentare al fiecarui utilizator, pentru ca persoanele interesate sa stie chiar dinaintea primei intalniri daca acesta le va placea sau nu. Tehnologia care permite implementarea informatiei de acest fel in baza de date a site-ului de intalniri se bazeaza pe realizarea unui test menit sa determine mirosul corpului si sa traduca rezultatul printr-un cod.

Totul rezida in recoltarea de saliva, ce poate fi executata cu mare usurinta chiar acasa, printr-un proces cromatografic, similar unui test de sarcina. Rezultatul: un cod digital simplu, ce poate fi introdus intr-un profil online. Intreaga operatiune nu dureaza mai mult de 20 minute. Cu siguranta mirosul nu este singurul factor de selectare a unui partener, dar testul acesta il transforma intr-un criteriu solid, este de parere biologul August Hämmerli, parintele acestei inventii. Kitul de testare va fi vehiculat pe piata inca din acest an, in cooperare cu un furnizor de servicii pentru comunitati virtuale.

 

Sursa: Science Daily

CITESTE SI:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase