Home » D:News » Extraterestii exista, sustine un fost astronaut NASA

Extraterestii exista, sustine un fost astronaut NASA

Extraterestii exista, sustine un fost astronaut NASA
Publicat: 22.04.2009
"Nu suntem singuri in Univers”, sustine astronautul retras din activitate, Edgar Mitchell.

Aceasta declaratie a astronautului care a participat la misiunea de pe Luna, Apollo 14, a fost facuta in cadrul celei de-a cincea conferinte anuale X-Conference, care aduna laolalta cercetatori si oamenii care cred in existenta formelor de viata extratarestre.

“Nu suntem singuri. Destinul nostru, in opinia mea, este de a deveni parte integranta a unei comunitati planetare. Trebuie sa fim pregatiti sa depasim granitele planetei si ale sistemului nostru solar, pentru a afla cu adevarat ce se afla dincolo”.

Dincolo de misiunile de explorare in care a fost implicat, Mitchell a incercat sa studieze indeaproape cazul Roswell, insa indiferent de metodele sau de oamenii la care a apelat in vederea facilitarii accesului la informatii, eforturile sale nu au avut rezultate. Fostul astronaut, care a crescut in Roswell, New Mexico, sustine ca locuitorii au fost sfatuiti de catre autoritatile militare sa pastreze tacerea asupra incidentului din 1947. 
“Ii sfatuiesc pe cei care inca mai au dubii sa citeasca carti si sa se informeze pentru a incepe sa inteleaga ce se intampla cu adevarat. Nu este niciun dubiu asupra faptului ca suntem vizitati. Universul in care traim este cu mult mai fascinant, interesant si complex, decat am reusit noi sa ne dam seama pana in acest moment”, sustine Mitchell.

Sursa: The Telegraph

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase