Home » D:News » Hotul avea 14 pasari in ciorapi

Hotul avea 14 pasari in ciorapi

Hotul avea 14 pasari in ciorapi
Publicat: 11.05.2009
Un contrabandist vietnamez a fost retinut pentru cercetari si condus la centrul de politie al aeroportului, unde ofiterilor care l-au perchezitionat corporal nu le-a venit sa creada ochilor. Contrabandistul de animale rare avea legate de sosete nu mai putin de 14 pasari exotice!

Sonny Dong era cunoscut de politia americana deoarece in luna decambrie a anului trecut abandonase in acelasi aeroport un costum de haine care continea 18 pasari rare din Asia de Sud-Est. Contrabandistul si braconierul vietnamez a reusit sa fuga in tara sa de bastina pentru a incerca sa se reintorca in Statele Unite la inceputul lunii mai a anului curent. De data acesta avea ascunse in ciorapi un numar de 14 pasari exotice incluzand aici specii rare de privighetori, sturzi, cotofene si pitigoi.

“Pasarile apartin unor specii rare, periclitate si erau asteptare de cumparatori americani care ar fi platiti pana la ultimul cent ca sa intre in posesia lor. Acestea urmau sa fie vandute pentru circa 400 $ bucata”, declara Tom Mrozec, purtatorul de cuvant al U.S. Attorney’s Office. Pasarile care au fost confiscate de autoritatile americane se afla momentan in carantina si vor fi donate unei gradini zoologice.

Sursa: National Geographic

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase