Home » D:News » Babyglow, purtatorul de cuvant al bebelusilor

Babyglow, purtatorul de cuvant al bebelusilor

Babyglow, purtatorul de cuvant al bebelusilor
Publicat: 18.06.2009
Un britanic a inventat un costum special pentru bebelusi, ce are proprietatea de a-si schimba culoarea in momentul in care temperatura corpului trece de 37 de grade, anuntand astfel parintii cand micutul nu se simte bine.

Cresterea temperaturii peste limita normala la bebelusi este un indicator de boala. Cum, la aceasta varsta, copii nu isi pot anunta parintii ca nu se simt bine, aceasta misiune de avertizare trece in grija costumului special, denumit Babyglow.

Ideea i-a venit dupa ce a vizionat un documentar despre bebelusi. Britanicul a cheltuit 700.000 de lire in vederea dezvoltarii unor pigmenti de culoare speciali, care sa poata fi inserati in materialul de bumbac. Costumele Babyglows sunt disponibile in roz, albastru sau verde pastel, insa toate isi schimba culoarea in alb, atunci cand temperatura corpului depaseste temperatura de 37 de grade.

Costumul-minune va fi comercializat in Marea Britanie incepand cu luna octombrie a acestui an, la un pret de aproximativ 20 de lire sterline, insa creatorul lor negociaza contracte de vanzare si cu distribuitori din alte tari.

Sursa: Daily Mail

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase