Home » D:News » Ce e mai rau decat o gorila furioasa? O gorila furioasa cu un cutit

Ce e mai rau decat o gorila furioasa? O gorila furioasa cu un cutit

Ce e mai rau decat o gorila furioasa? O gorila furioasa cu un cutit
Publicat: 19.06.2009
Vizitatorii gradinii zoologice din Calgary au fost, pur si simplu, socati la vederea unei gorile care se afla pe punctul de a-si injunghia un adversar. Animalul, extrem de furios, a agitat un cutit in directia unei alte gorile dar, din fericire, s-a calmat si a asezat cutitul pe un scaun astfel incat sa poate fi luat de ingrijitori.

Nimeni nu a fost ranit, dar spectacolul a fost unul inspaimantator pentru cei peste 20 de vizitatori care se aflau in acel moment in preajma custii gorilelor.

„A ridicat cutitul exact cum ar face-o un om. S-a uitat la el si l-a mirosit curioasa”, sustine Joe Scheffler, angajatul care a lasat cutitul din greseala in cusca animalelor. „Era evident ca gorila era iritata, iar cand a ridicat cutitul si a inceput sa il agite, parea exact scena unei crime. Cateva secunde mai tarziu, o alta gorila s-a apropiat curioasa si a incercat sa studieze arma alba. Doar o minune a facut ca ea sa nu fie injunghiata”.

Spre suprinderea tuturor, gorila a facut cativa pasi pana la un scaun vechi aflat in cusca ei, si a lasat cutitul acolo stiind ca urma sa fie luat imediat de catre angajatii gradinii zoologice. Laurie Herron, managerul de comunicatii al gradinii zoologice a declarat presei canadiene ca incidentul a fost rezultatul unei erori a unui angajat care a lasat sa ii scape cutitul in apropierea gorilelor.

Este foarte posibil ca incidentul sa duca la impunerea unor conditii de intrare in gradina zoologica, astfel incat, vizitatorii sau angajatii sa nu mai poata lasa obiecte contondente in preajma animalelor. Anul trecut, o capra salbatica s-a sufocat dupa ce a incercats a inghita o jucarie de plastic aruncata de un copil.

Sursa:EdmontonJournal

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase