Home » D:News » Pinguinii homosexuali au devenit parinti iubitori

Pinguinii homosexuali au devenit parinti iubitori

Pinguinii homosexuali au devenit parinti iubitori
Publicat: 08.07.2009
Dupa doua saptamani agitate in care au incercat sa se acomodeze cu ideea ca sunt parinti, doi pinguini homosexuali din East London, Africa de Sud si-au intrat in sfarsit, bucurosi, in drepturi.

Cei doi masculi de pinguin, Molly si Guido, care au incubat un ou fertil provenit de la un alt cuplu, au devenit parinti cu 16 zile in urma, si, conform ofiterului de marina Siani Tinley din Buffalo City, au inceput sa isi presteze cu eficienta indatoririle.

“Fac o treaba excelenta. Sunt parinti foarte grijulii – isi incalzesc si isi hranesc puiul cu randul”, a declarat aceeasi sursa. Mezinul va mai sta in cuib timp de patru sau cinci saptamani. Cele doua pasari formeaza un cuplu de mai bine de patru ani, inceputuri cand, din aceasta pricina, multi credeau ca sunt mascul si femela.

Staff-ul care ii ingrijeste s-a decis recent sa le strecoare un ou in cuib, pe care sa il cloceasca, dar l-au rostogolit afara. Dupa mai multe starturi false asemanatoare, ingrijitorii i-au gasit pe cei doi pinguini stand deasupra unei sticle reci cu lichid. Au inlocuit atunci sticla cu un ou artificial. Dupa acest moment, din fericire pentru Molly si Guido, o femela dintr-un alt cuplu a adus pe lume doua oua, dintre care unul i-a revenit bizarului cuplu dornic sa cloceasca.

Sursa: Dispatch

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase