Home » D:News » Yeti a fost filmat in Polonia

Yeti a fost filmat in Polonia

Publicat: 01.09.2009
Expertii in criptozoologie specializati in studierea lui Yeti s-au deplasat degraba in Polonia dupa ce un localnic a surprins pe camera video imagini care infatisau o “monstruoasa creatura paroasa”, pe cand se afla in vacanta in muntii Tatra.

Timp de mai multe secole au circulat diferite zvonuri despre existenta lui Yeti in aceasta zona, dar este pentru prima oara cand ciudata creatura a fost filmata. Piotr Kowalski, de 27 de ani, din Varsovia, se afla in drumetie prin muntii Tatra din Polonia, atunci cand a zarit o capra de munte undeva pe o stanca. A inceput sa o filmeze si tentia i-a fost brusc distrasa de o creatura Yeti ce si-a facut aparitia din spatele altor stanci.

“Am vazut o silueta uriasa, cu forma de maimuta, ascunzandu-se in spatele rocilor. Atunci cand m-am uitat mai bine la ea, m-a simtit ca lovit de un trasnet. Fiind originar din Varsovia, nu am dat niciodata crezare povestilor locale despre salbaticul om-maimuta montan care stapaneste coastele de aici. Dar acum cred”, a declarat polonezul pentru publicatia Superexpress.

Filmul a fost inmanat spre examinare Fundatiei Nautilus, care se ocupa de studierea fenomenelor inexplicabile. “Imaginile prezinta in mod clar ceva care se deplaseaza biped si este mai mare decat un om normal. Dar pentru ca miscarile camerei sunt foarte neclare este greu sa precizam cu exactitate ce privim. Trebuie sa ne deplasam la fata locului si sa vedem urmele, daca au mai ramas”, a declarat presedintele fundatiei Robert Bernatowicz. 

 

Sursa: Austriantimes

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase