Prima pagină Maratoanele Descopera Descopera istoria amorului

Cum se sărbătoreşte Valentine's Day în lume

Redactia Descopera.ro | 02.14.2015 | ● Vizualizări: 404
Îndrăgostiţi se fotografiază pe Podul Artelor din Paris, decorat special de Valentine's Day cu trandafiri roşii cu etichete pe care apare mesajul "Este timpul să îţi spun că te iubesc". (FOTO: Jacques Demarthon/Mediafax Foto/AFP)      + zoom
Galerie foto (6)

Valentine's Day a devenit în ultimii ani o sărbătoare internaţională a dragostei. De-a lungul timpului, fotografii au surprins în timpul celebrării iubirii imagini cu adevărat inedite.

(FOTO: Manan Vatsyayana/Mediafax Foto/AFP)    

Nuntă în masă în Kuala Lumpur. 138 de cupluri s-au căsătorit de Valentine's Day. (FOTO: Manan Vatsyayana/Mediafax Foto/AFP)

(FOTO: Philippe Lopez/Mediafax Foto/AFP)    

Cupluri se roagă în grup, de Valentine's Day, la Yue Lao - zeiţa iubirii în mitologia chineză. (FOTO: Philippe Lopez/Mediafax Foto/AFP)

(FOTO: Zein Al-Rifan/Mediafax Foto/AFP)    

Rebeli sirieni se fotografiază în oraşul Aleppo cu pancarde de Valentine's Day. "Pe fondul opresiunii, un mesaj din Siria în ziua dragostei. Din Siria cu dragoste, Aleppo" (FOTO: Zein Al-Rifan/Mediafax Foto/AFP)

(FOTO: Gabriel Bouys/Mediafax Foto/AFP)    

Îndrăgostiţi îl cunosc pe Papa Francisc cu ocazia Valentine's Day. (FOTO: Gabriel Bouys/Mediafax Foto/AFP)

(FOTO: Adrian Dennis/Mediafax Foto/AFP)    

Cuplu se căsătoreşte în interiorul Acvariului din Londra. Ceremonia este oficiată din spatele peretelui de sticlă cu ajutorul unor pancarte. (FOTO: Adrian Dennis/Mediafax Foto/AFP)

De Valentine`s Day 2015 ţi-am pregătit o serie de articole incitante despre  istoria amorului, cu secrete, curiozităţi şi destinaţii inedite. Vezi detalii!