Home » D:News » Cum se vede New Yorkul de pe cea mai înaltă clădire din emisfera vestică: One World Trade Center! (GALERIE FOTO)

Cum se vede New Yorkul de pe cea mai înaltă clădire din emisfera vestică: One World Trade Center! (GALERIE FOTO)

Publicat: 03.04.2013
V-aţi întrebat vreodată cum se vede New York-ul de pe vârful celui mai înalt zgârie-nori din „Big Apple” şi totodată cea mai scumpă clădire de birouri realizată vreodată? Dacă da, acum aveţi şansa de a avea un răspuns la această întrebare.

One World Trade Center va fi cea mai înaltă clădire din emisfera vestică odată ce lucrările la această construcţie vor fi finalizate, urmând să se înalţe la 541 de metri deasupra New Yorkului.

Chiar dacă mai sunt doi ani până când publicul newyorkez va avea acces la etajul în care a fost amenajat locul de observaţie, constructorii acestui zgârie-nori au invitat reprezentanţii mass-media pentru a fi martori la panorama uluitoare ce poate fi admirată de la 381 de metri înălţime.

Punctul de observaţie se găseşte la cel de-al 100-lea etaj al clădirii şi poartă numele de One World Observatory. De aici, orice vizitator în zgârie-norul din New York are posibilitatea de admira oraşul american în 360 de grade.

One World Trade Center va costa 3,9 miliarde de dolari, devenind cea mai scumpă clădire de birouri din lume. Cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa din Dubai, a fost construită pentru echivalentul a 1,5 miliarde de dolari.

Iată imaginile surprinse de la etajul 100 al celei mai înalte clădiri din emisfera vestică:

Iată prezentarea noului loc de observaţie din One World Trade Center:

Surse: Business Insider, Time

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase