Ce se mai învaţă în SUA: „Cum supravieţuim iminentei apocalipse cu zombie”, curs oficial la universitate (VIDEO)

10 05. 2014, 09:39

Cursul se va intitula „Surviving the Coming Zombie Apocalypse: Disasters, Catastrophes and Human Behavior” („Supravieţuirea în cazul apropiatei apocalipse cu zombie: Dezastre, catastrofe şi comportament uman”).

Potrivit paginii de Facebook a universităţii americane, acest curs se foloseşte de „ideea unei apocalipse cu zombie pentru a atrage atenţia asupra unor subiecte importante”.

Potrivit site-ului Mental Floss, studenţii vor alcătui un „Grup al Supravieţuitorilor” care se va deplasa pe întregul teritoriu american. Ei trebuie să depăşească provocările generate de necesitatea de a trăi şi de a supravieţui împreună în timpul unui eveniment catastrofic.

Ideea introducerii acestui curs de şapte săptămâni a fost formulată pentru prima dată în vara anului 2012 şi a atras imediat atenţia presei americane.

„Studenţii vor învăţa despre natură, posibilităţi şi impactul pe care evenimentele catastrofice îl au asupra indivizilor, familiilor, societăţilor, civilizaţilor şi Pământului însuşi”, a declarat Glenn Stutzky, instructorul de aptitudini sociale, creatorul cursului, pentru MSU Today.

Surse: Mediafax, MSU, Daily Mail