O aplicaţie prin care copiii sunt nevoiţi să-şi sune părinţii, disponibilă pe telefoanele cu Android

19 08. 2014, 13:21

Astfel, copiii nu vor mai ignora apelurile părinţilor, întrucât aceştia le pot bloca telefoanele, informează independent.co.uk.

Când blochezi telefonul copilului cu Ignore No More, copilul tău are doar două opţiuni – el sau ea te poate suna înapoi sau să sune la urgenţă„, se arată pe site-ul aplicaţiei.

„Acum ai parte de atenţia lor. Ignore No More este o aplicaţie uşor de instalat care îţi dă control asupra telefoanelor copiilor”, se mai arată pe site.

Prin această aplicaţie părinţii setează o parolă care poate debloca telefonul, ceea ce încurajează copiii să-şi sune părinţii mai repede, pentru ca celelalte aplicaţii ale telefonului să devină funcţionale.

Sharon Standifird, mamă a doi copii, s-a consultat cu designeri şi dezvoltatori timp de câteva luni şi a descoperit că aplicaţia este populară în rândul părinţilor din Statele Unite ale Americii.

Mamele care au folosit această nouă aplicaţie s-au arătat încântate, spunând că este o idee bună şi o folosesc chiar şi înainte de culcare, pentru ca fiii şi fiicele lor să lase telefonul din mână şi să se odihnească.

Pentru a instala aplicaţia – care este disponibilă doar în limba engleză -, utilizatorii trebuie să plătească 7 lei.

Surse: Mediafax, Independent, Google Play