Home » D:News » Un bărbat susţine că un păianjen a supravieţuit timp de 3 zile în corpul său, târându-se pe sub piele (FOTO)

Un bărbat susţine că un păianjen a supravieţuit timp de 3 zile în corpul său, târându-se pe sub piele (FOTO)

Publicat: 18.10.2014
Un tânăr de 21 de ani din Australia spune că după ce şi-a petrecut concediul în Bali a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută.

Într-o zi, el a observat o linie roşie, dureroasă, care îi apăruse deasupra buricului.

Dylan Thomas s-a dus la doctor, care i-a spus iniţial că era doar o muşcătură de insectă. În timp însă, linia s-a extins tot mai mult şi medicii şi-au dat seama că de fapt era un păianjen care intrase în corpul lui şi supravieţuise acolo timp de 3 zile. Din fericire, era foarte mic, cât o gămălie de chibrit, iar doctorii au reuşit să-l scoată, declară Dylan.

Pentru el, experienţa a fost foarte traumatizantă şi dureroasă, iar acum prietenii râd de el, poreclindu-l Spiderman.

Tânărul crede că păianjenul ar fi intrat în corp prin cicatricea rămasă în urma unei operaţii.

Cicatricea pe sub care s-ar fi târât păianjenul    Cicatricea pe sub care s-ar fi târât păianjenul

Deşi povestea lui Dylan apare pe multe site-uri, mai mulţi experţi arahnologi spun că o asemenea întâmplare este imposibilă.

Christopher Buddle, de la Universitatea McGill, spune că povestirea tânărului contrazice tot ce se ştie despre comportamentul păianjenilor. Mai ales că el nu a prezentat exemplarul respectiv, este posibil ca totul să fie doar o invenţie, crede McGill.

La rândul său, Charles Griswold, arahnolog la Academia de Ştiinţe din California, spune că este posibil să fi fost o vorba de altceva, de un tip de artropod, care să fi intrat pe sub pielea bărbatului, dar din moment ce nu există exemplarul, nu se poate pronunţa pe acest caz.

Sursa: io9

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase