Home » D:News » Fotografii inedite cu Frank Sinatra, într-un volum ce marchează centenarul naşterii artistului – VIDEO

Fotografii inedite cu Frank Sinatra, într-un volum ce marchează centenarul naşterii artistului – VIDEO

05.28.2015
Fotografii inedite cu Frank Sinatra, într-un volum ce marchează centenarul naşterii artistului – VIDEO
Un volum care va include editoriale, anecdote şi peste 400 de fotografii de familie cu Frank Sinatra, dintre care 200 nu au fost publicate niciodată, va fi lansat în a doua jumătate a acestui an, pentru a marca împlinirea unui secol de la naşterea artistului american.

Realizat cu participarea familiei Sinatra şi în colaborare cu Frank Sinatra Enterprises, volumul „Sinatra 100” va conţine peste 400 de fotografii, dintre care jumătate nu au fost prezentate niciodată în public. Cartea va include, de asemenea, mici editoriale scrise de Nancy Sinatra, Frank Sinatra Jr, Tina Sinatra, Tony Bennett şi mogulul cazinourilor din Las Vegas, Steve Wynn.

Redactat de biograful Charles Pignone, volumul „Sinatra 100” va fi publicat de editura Thames & Hudson în a doua jumătate a acestui an.

Sursă: YouTube

Printre evenimentele care vor fi organizate în 2015 cu ocazia centenarului naşterii cântăreţului Frank Sinatra se mai află expoziţia „Sinatra: An American Icon”, deschisă în prezent la New York Public Library of the Performing Arts, o compilaţie pe CD, intitulată „Ultimate Sinatra”, conţinând cele mai cunoscute cântece ale artistului american, lansată pe piaţă în luna aprilie, dar şi un film documentar ce include numeroase imagini de arhivă.

Sursă: YouTube

Născut în 1915, Frank Sinatra a înregistrat primul său disc în 1939 şi a realizat apoi peste 1.400 de înregistrări muzicale, jucând în paralel şi în 58 de filme. Artistul american, a cărui voce sincopată era adorată de milioane de fani din lumea întreagă, este considerat unul dintre cei mai buni cântăreţi ai tuturor timpurilor şi a continuat să înregistreze muzică până în anul morţii sale, 1988. Printre hiturile sale se numără cântece celebre, precum „Strangers in the Night”, „My Way”, „New York, New York”, „Imaginations”, „The One I love”, „Fools Rush In”, „I’ll never Smile Again”, „I’ll Be Seeing You”.

Sursă: Mediafax