Home » D:News » Unul dintre cei mai perverşi lideri din istoria lumii: Cum arată dispozitivul sexual comisionat de regele Edward al VII-lea al Regatului Unit

Unul dintre cei mai perverşi lideri din istoria lumii: Cum arată dispozitivul sexual comisionat de regele Edward al VII-lea al Regatului Unit

Publicat: 12.06.2015
Regele Edward al VII-lea al Regatului Unit, supranumit ”unchiul Europei” datorită faptului că prin alianţele încheiate se înrudea cu aproape toţi monarhii europeni, va fi ţinut minte pentru tratatul important pe care l-a semnat cu Franţa, dar şi pentru pasiunile sale sexuale, pasiuni pe care nu se ferea să le ascundă.

Regele englez a comisionat chiar mobilier special pentru a-şi îndeplini fanteziile. Un scaun care să susţină greutatea sa, dar şi a doamnelor voluptoase cu care îi plăcea să se culce a fost redescoperit de istorici, după ce a fost vândut de bordelul frecventat de rege.

Regina Victoria, mama lui Edward, alintat Bertie, a încercat toată viaţa sa să făurească imaginea perfectă a familiei regale, însă eforturile sale au fost subminate de viitorul rege, încă din tinereţea sa.

Regina ar fi fost foarte supărată după ce Bertie s-a culcat, la îndemnul prietenilor săi din armata irlandeză, cu o prostituată. Şi tatăl său l-a mustrat aspru pentru că s-a aruncat ”în braţele uneia dintre cele mai abjecte reprezentante a speciei umane, să fie iniţiat de ea în misterele sacre ale creaţiei”.

Odată căzut din graţiile familiei, Bergie a decis să-şi continue escapadele amoroase. Apetitul său sexual era atât de bine cunoscut încât femeile îi făceau avansuri, în plină stradă.

El a devenit şi un sponsor generos al celui mai rafinat bordel din Paris, unde avea o cameră specială, în care se afla şi un scaun construit la cererea sa.

Sursă: cracked.com

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase