Home » D:News » Berea foarte populară din serialul „Simpson” va fi lansată în curând pe piaţă

Berea foarte populară din serialul „Simpson” va fi lansată în curând pe piaţă

Publicat: 16.07.2015
Amatorii serialului "Simpson", unul dintre programele cele mai longevive ale televiziunii americane (rulează pe micile ecrane din 1989), vor găsi în curând pe piaţă unul din produsele din film. Studiourile 21st Century Fox au anunţat săptămâna trecută că berea "Duff", slăbiciunea lui Homer Simpson, eroul serialului, va fi o marcă de bere reală, care va fi lansată în viitorul apropiat, scrie lefigaro.fr.

„Cred că există potenţial ca berea Duff să fie distribuită peste tot în lume”, a spus cu optimism Jeffrey Godsick, care conduce departamentul de produse derivate la Fox, într-un interviu în Wall Street Journal. Nu au fost furnizate prea multe amănunte despre procesul de fabricaţie al berii care se va distinge, tot potrivit Fox, prin „aroma sa de caramel”.

Deocamdată doar statul Chile a anunţat introducerea oficială pe piaţă a berii „Duff”, Fox păstrând tăcerea în privinţa lansării produsului pe piaţa americană.

În Europa (unde această bere ar putea fi introdusă în 2016), amatorii universului creat de Matt Groening au dat poate deja peste o altă sticlă cu etichetă roşie marca „Duff” în baruri, discoteci, săli de cinematograf sau restaurante. O fabrică de bere germană, Duff Beer UG, produce din 2007 propria sa marcă „Duff”, care se bucură de un oarecare succes în Germania. Firma exportă în mai multe ţări europene, printre care în Franţa, unde berea se vinde în magazine din 2011.

Sursa: Agerpres

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase