Puşca de care niciun terorist musulman nu se poate apropia

08 09. 2015, 09:12

Autorul proiectului, fostul puşcaş marin Ben „Mookie” Thomas, a declarat că puştile de asalt AR-15 vor avea gravate emblema templierilor, simbol al cruciadelor creştine în Orientul Mijlociu, precum şi un psalm din Biblie prin Dumnezeu este rugat „să-i binecuvânteze mâinile în lupte şi degetele în bătălie” celui care va deţine o astfel de armă.

Vândute cu preţul de 1.395 de dolari bucata (circa 1.250 euro), armele vor fi disponibile în trei modele: „Safe” („Pacea”), „War” („Război”) şi „God Wills It („Aşa vrea Dumnezeu”), iar creatorul lor presupune că acestea vor provoca teamă islamiştilor.

Fostul puşcaş marin speră că dacă o astfel de armă va cădea în mâinile unui jihadist şi va dori să o folosească, acesta va fi lovit de fulger, potrivit ziarului Orlando Sentinel.

Iniţiativa lui a fost denunţată imediat de instanţele musulmane. Consiliul responsabil de relaţiile islamo-americane din Florida a denunţat un „marketing ruşinos”. „Această nouă armă de foc fantezistă nu va servi la nimic pentru a stopa ameninţarea reală care există în SUA: violenţa cu armele de foc”, şi-a exprimat regretul instituţia citată de WTSP. „Este doar o simplă stratagemă comercială ruşinoasă care favorizează promovarea urii, a divizării şi a violenţei”, conchide consiliul.

Sursa: Agerpres