Home » D:News » Filmul ŞOCANT al celui de-al Doilea Război Mondial, la 70 de ani de la terminarea lui. Cum apare România – VIDEO

Filmul ŞOCANT al celui de-al Doilea Război Mondial, la 70 de ani de la terminarea lui. Cum apare România – VIDEO

Filmul ŞOCANT al celui de-al Doilea Război Mondial, la 70 de ani de la terminarea lui. Cum apare România – VIDEO
Publicat: 30.12.2015
Se pare că conflictele şi războaiele au devenit o realitate zilnică în fiecare parte a lumii. De la luptele religioase la conflictele politice, setea pentru putere şi control sunt motivele camuflate care conduc la lupte sângeroase iar şi iar.
Videoclipul de mai jos reprezintă o cuantificare a resurselor epuizate în cel de-al Doilea Război Mondial, care pune în perspectivă adevăratul cost al războiului. Acesta a fost scris, regizat, codificat şi narat de Neil Halloran pe site-ul fallen.io/ww2/.
 
 
” Fallen of World War II este un documentar interactiv care analizează costul uman al celui de-al Doilea Război Mondial şi al deceselor din timpul luptelor în anii de război. Pentru vizualizarea datelor, în cele 18 minute cât durează filmul, au fost utilizate tehnici cinematografice pentru a oferi telespectatorilor o perspectivă nouă şi dramatică a unui moment crucial din istorie”, citează collective-evolution.com.
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase