Home » D:News » 20 de invenţii absurde ale secolului 20

20 de invenţii absurde ale secolului 20

Publicat: 07.02.2017
Multe dintre invenţiile care au conturat lumea modernă îşi au originea în secolul 20: televizoarele, calculatoarele, avioanele şi multe altele.

Cu toate acestea, pentru fiecare descoperire revoluţionară au existat numeroase idei ciudate care din diverse motive nu au prins rădăcini.

1. Aceste invenţii, denumite Blizzard Cones, aveau rolul de a proteja machiajul femeilor pe timp de ploaie, întrucât produsele pe care le foloseau nu erau rezistente la apă.

2. În zilele noastre putem citi ziarul, asculta muzică sau chiar putem viziona filme direct de pe telefonul nostru mobil, însă în trecut, numai dacă purtai aşa-numita „Radio Hat” puteai să fii la curent cu toate.

3. Ochelari ridicoli

4. Unele invenţii, în primele ediţii, au arătat atât de ridicol încât oamenilor le era chiar ruşine să le folosească. Aceste veste de salvare sunt un bun exemplu.

5. Acest dispozitiv inovator, aşa cum a fost el prezentat, avea rolul de a forma gropiţe în obraji. Adânciturile apăreau dacă era folosit în mod continuu o perioadă mai lungă de timp.

6. Goofy Bike – este felul în care, conform inventatorului Charles Steinlauf din Chicago, ar trebui să arate o bicicletă de familie.

7. O perie de spate dotată şi cu un oglindă retrovizoare.

8. Casca pentru duş.

9. Placa de surf cu motor.

10. Role cu motor.

Vezi continuarea în Gândul!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase