A murit Prince, legendarul cântăreţ – VIDEO

21 04. 2016, 20:03

Cântăreţul american Prince Rogers Nelson a decedat joi, la vârsta de 57 de ani, anunţă surse citate de site-ul american TMZ.

Prince Rogers Nelson a fost găsit mort în studioul său de înregistrări, situat în curtea reşedinţei sale din Paisley Park, Minnesota.

Potrivit şerifului local, Jason Kamerud, autorităţile au fost solicitate pentru o urgenţă medicală, găsind o persoană decedată.

Conform TMZ, autorităţile cercetează cauzele decesului celebrului cântăreţ american.

„Poliţia investighează un deces într-o locaţie a superstarului Prince, în comitatul County, Minnesota. Nu putem dezvălui alte informaţii”, a precizat Kamerud.

Prince, în vârstă de 57 de ani, fusese spitalizat recent cu simptome de gripă.

La începutul acestei luni, Prince a anunţat că se simte rău şi a anulat un concert din Atlanta, pe care l-a susţinut însă câteva zile mai târziu. După concert, avionul său personal a făcut o oprire de urgenţă. La acel moment, purtătorul de cuvânt al cântăreţului, Yvette Noel-Schure, afirma că se simte bine.

Prince a câştigat şapte premii Grammy, cinci dintre piesele sale s-au aflat în fruntea marilor topurilor şi a câştigat un Oscar pentru coloana sonoră a filmului  „Purple Rain”.

Prince a devenit o vedetă internaţională în 1982, după albumul său de debut „1999”. A vândut de-a lungul carierei sale peste 100 de milioane de albume.

Prince a fost căsătorit de două ori, prima dată cu Mayte Garcia şi a doua oară cu Manuela Testolini.

Cântăreţul a primit o stea pe Rock n Roll Hall of Fame în 2005, când a interpretat melodia „While My Guitar Gently Weeps”.

Surse: Mediafax, CNN