Home » D:News » Cum se pot transforma fanii Game of Thrones în „White Walker” – VIDEO

Cum se pot transforma fanii Game of Thrones în „White Walker” – VIDEO

Cum se pot transforma fanii Game of Thrones în „White Walker” – VIDEO
Publicat: 22.04.2016
Serialul revine cu al VI-lea sezon pe 25 aprilie.

HBO a lansat pe 20 aprilie o aplicaţie Facebook prin care fanii serialului „Urzeala tronurilor/Game of Thrones” se pot transforma în „white walkers” (zombie în seria TV), modificându-şi poza de profil.

În aşteptarea noului sezon „Urzeala Tronurilor”, care va avea premiera pe 25 aprilie la HBO şi pe HBO GO, de la ora 4:00 am, televiziunea a lansat miercuri o aplicaţie pe pagina oficială de Facebook prin care fanii acestui epic serial îşi pot modifica poza de profil.

„Transformă-te în White Walker prin intermediul aplicaţiei şi arată-le prietenilor tăi cum este să faci parte din tărâmul iernii eterne” îndeamnă HBO.

Pentu a „privi lumea prin ochi de geaţă”, accesaţi acest link https://ro.gottransformintoothers.com/. Aici fanilor li se cere sa încarce o poză sau să aleagă poza pe care o au deja la profil. Pozei i se aplică un filtru albastru, conturul ochilor este înnegrit, iar culoarea ochilor este schimbată într-o nuanţă de bleu electric.

MEDIAFAX vă sugerează, pentru un efect şocant, să vă faceţi un selfie cu telefonul, utilizând aplicaţia care îţi permite modificarea trăsăturilor feţei (de tipul MSQRD) şi apoi să încărcaţi acea poză, transformându-vă în sinistrul personaj din „Games of Thrones”.

Serialul revine cu al VI-lea sezon pe 25 aprilie. De asemenea, din 27 aprilie, HBO lansează talk-show-ul „Despre Urzeala tronurilor/ After the Thrones”, un program care va oferi o perspectivă amuzantă asupra detaliilor observate în cele mai recente episoade şi ai cărui prezentatori vor elabora tot felul de teorii (absurde…sau nu) referitoare la viitoarele episoadele.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase