Home » D:News » Cât timp vei trăi? Ceasul ”28” numără câte zile mai ai până la moarte. ”Acesta vă ajută să profitaţi din plin de viaţă” – FOTO+VIDEO

Cât timp vei trăi? Ceasul ”28” numără câte zile mai ai până la moarte. ”Acesta vă ajută să profitaţi din plin de viaţă” – FOTO+VIDEO

Publicat: 15.05.2016
A fost creat un dispozitiv care pus pe noptieră numără invers zilele care ţi-au mai rămas de trăit.

Ceasul de lemn cu LED-uri este conceput pentru a motiva oamenii să profite de fiecare zi pe care o trăiesc şi să permită celor curioşi să afle câte zile mai au pentru a se bucura de viaţă.

Aparatul, numit ”28”, este ideea companiei Seize Technology Day în Los Angeles.

„În curând vei fi mort, dar acest ceas are scopul de a vă reaminti să profitaţi la maximum de fiecare zi”, notează compania pe propriul site.

Sursa foto:indiegogo

Reprezentanţii companiei susţin că viaţa durează, în medie, 28.000 de zile ceea ce încorporează 76 de ani şi 260 de zile, iar dispozitivul lor numără zilele invers.

Spre deosebire de smartwatch-uri, dispozitivul este proiectat pentru a efectua doar o singură sarcină şi, în consecinţă, are doar un ecran LED, un adaptor AC şi o baterie de back-up pentru a asigura că nu se ”pierd” zilele din viaţă.

Sursa foto:indiegogo

Aparatul are doar o singură culoare – negru.

Deşi are 17 cm lungime, 9 cm lăţime şi 5 cm grosime, ceasul din lemn este proiectat pentru a fi transportat oriune ar merge proprietarii acestuia.

”28 este un memento constant despre faptul că puteţi face ceva cu propria viaţă, pentru că vă aparţine. Cu 28 vă puteţi schimba propria viaţă sau puteţi ajuta pe cineva să o schimbe. Acceptă contractul. Sari peste acel zid. Fii acea persoană. Urmează acel vis. Înfiinţează acea companie. Fii acel părinte.  Vezi acea ţară. Fă acea plimbare”, continuă descrierea dispozitivului.

Un astfel de dispozitiv este disponibil la un preţ de 49 de dolari.  

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm şi aceste articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase