Home » D:News » Strategia bizară găsită de o femeie pentru a vinde un apartament – GALERIE FOTO

Strategia bizară găsită de o femeie pentru a vinde un apartament – GALERIE FOTO

Publicat: 17.06.2016
Strategia bizară găsită de o femeie pentru a vinde un apartament – GALERIE FOTO
Jessica Arnett vinde case de o viaţa şi a vrut să se gândească la o modalitate de a face anunţurile sale să iasă în evidenţă.

O femeie din Statele Unite îmbracă un costum de Panda uriaş, pentru a vinde un apartament cu patru camere, în valoare de 200.000 $. „Eu iau imobiliarele în serios, dar am listat un anunţ de trei săptămâni şi a avut doar două vizionari”, motivează Jessica.

Galerie foto

vezi galeria
6 foto

Pentru o casă din Houston, ea a decis să pozeze într-un costum de panda.

Rezultatele au fost încurajatoare. Mulţi s-au arătat interesaţi, ca posibili clienţi şi au cerut vizionari ale apartamentului. Jessica Arnett din Houston a decis să „condimenteze” unele dintre anunţurile sale, pentru casele pe care a simţit ea că nu au obţinut atenţia meritată din partea potenţialilor cumpărători. Aşadar, în imaginile în care ar trebui să apară orice persoană, care să sugereze că locuieşte în casele respective, scoase la vânzare, ea a decis să apară … în costum.

Prima şedinţă foto în costum, a făcut-o pentru o casă scoasă la vânzare de trei săptămâni, timp în care nu a primit nicio ofertă. Din moment ce a decis să facă un alt fel de fotografii, Jessica a avut mai multe vizualizări la anunţuri şi a primit apeluri de la cumpărători interesaţi. Ideea pare să dea roade, iar Jessica arată bine în costumul ei panda. „Eu iau imobiliarele în serios, dar am listat un anunţ de trei săptămâni şi a avut doar două vizionari,” a declarat Jessica pentru The Houston Chronicle.

Galeria foto este de-a dreptul comică.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase