Home » D:News » Un suedez a încercat să recreeze covorul zburător al lui Aladin într-un mod periculos. Ce a ieşit? VIDEO

Un suedez a încercat să recreeze covorul zburător al lui Aladin într-un mod periculos. Ce a ieşit? VIDEO

Publicat: 28.07.2016
Un suedez a încercat să recreeze covorul zburător al lui Aladin într-un mod periculos. Ce a ieşit? VIDEO
Acest suedez a încercat să-şi creeze propriul aparat de zbor, făcut în casă. Evoluţia sa poate fi urmărită în videoclipurile următoare.

Astăzi, oamenii consideră că zborul este unul dintre cele mai sigure moduri de călătorit, dar acum 113 ani când fraţii Wright construiau primul aparat de zbor maşinăria a demonstrat opusul. În acele vremuri, testarea aparatelor părea o nebunie, un calcul greşit şi aparatul s-ar fi prăbuşit provocând moartea pilotului.

În zilele noastre mai există persoane care încearcă să construiască,acasă aparate de zbor neconvenţionale.

Acest suedez a încercat să creeze o platformă zburătoare care utilizează opt motoare alimentate cu petrol ataşate unei structuri tubulare, pe care este amplasat un scaun uşor.

Aparatul utilizează motorul cu combustie deoarece nu trebuie alimentat des.

Complexitatea mecanismelor, lichidul inflamabil de la bord şi faptul că motoarele pe gaz nu sunt potrivite pentru stabilizarea aparatelor de zbor au provocat nenumărate accidente ale invenţiei. În urma unui accident în cadrul căruia motorul a cedat, aparatul de zbor s-a prăbuşit în pădure, din fericire aparatul era pilotat de la distanţă.

Ambiţia l-a provocat pe inventator să reconstruiască aparatul, iar acum câteva săptămâni a postat un nou videoclip în timp ce pilotează aparatul la o distanţă de 4,57 metri de sol. ,, Este o senzaţie de zbor plăcută”, a spus suedezul către cameră.

Majoritatea percep invenţia ca pe un covor zburător, dar face zgomot cât o rachetă aşa că inventatorul îşi testează aparatul în zone pustii.

Sursa: Gizmag

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase