Cum să fii sigur că ai cumpărat un produs original

20 08. 2016, 15:00

Uneori, semnele pot fi chiar evidente şi pot stârni râsul. De exemplu, unele produse nici măcar nu au logo-ul scris corect sau realizat conform originalului. Iar dacă încă ai dubii cu privire la posibilitatea de a fi un produs original sau nu, iată câteva recomandări care te-ar putea ajuta.

Dacă vrei să te asiguri că achiziţionezi un produs original, comandă-l direct de pe site-ul oficial al designerului sau direct din magazin. Aşa că, dacă ai de gând să investeşti în ceva piese vestimentare originale, du-te direct în magazin. Este imposibil ca aceştia să vândă un produs fake.

Dacă faci cumpărături online, roagă retailerul să-ţi trimită fotografii recente cu produsul, dar nu unele descărcate de pe Internet. De asemenea, este foarte important să cumperi produse de pe pagini care-ţi permit să vezi rating-ul şi feedback-urile pe care le primesc, dar şi existenţa unei politici de returnare.

Ai grijă la preţ.  Dacă produsul pe care-l vând are un preţ extrem de avantajos, cu siguranţă vei avea parte de o copie. De cele mai multe ori, piesele vestimentare sau accesoriile ieftine care poartă numele unor branduri cunoscute, nu sunt întotdeauna de calitate sau originale.

Citeşte în continuare pe One.ro