Home » D:News » Extratereştrii vor avea acces la prezervative pentru a întreţine contacte sexuale cu oamenii! Campanie inovativă de popularizare a metodelor contraceptive

Extratereştrii vor avea acces la prezervative pentru a întreţine contacte sexuale cu oamenii! Campanie inovativă de popularizare a metodelor contraceptive

Publicat: 30.09.2016
Îţi este teamă că ai putea rămâne însărcinată cu un extraterestru? Nicio problemă, pentru că a fost lansată o campanie care încearcă să convingă NASA să trimită prezervative în spaţiu, pentru ca oamenii să poată avea contacte sexuale cu extratereştrii.

Asociaţia Suedeză pentru Educaţia Sexuală, cea care a iniţiat campania, descrie invenţia prezervativului drept una dintre cele mai mari invenţii ale omenirii şi susţine cu ardoare faptul că acestea ar trebui trimise în spaţiu pentru ca, în cazul în care extratereştrii se decid să vină printre noi şi intenţionează să întreprindă contacte sexuale cu oamenii, protecţia să fie asigurată.

Însă, aşa cum probabil ne-am imaginat deja, această campanie vrea doar să atragă atenţia asupra contracepţiei, iar un videoclip ce înfăţişează această hilară manieră de popularizare a prezervativului a apărut chiar de Ziua Internaţională a Contracepţiei. Acest demers a fost iniţiat pentru ca oamenii să ia în calcul mult mai des această metodă contraceptivă, prin simplul fapt că se discută despre aşa ceva într-o manieră amuzantă. În acest sens, suedezii au afirmat că accesul la metodele contraceptive este strâns legat de egalitatea între sexe, educaţie şi dezvoltarea economică.

Sursa: Mirror
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase