Home » D:News » A mâncat 63 de ani ceva interzis, dar nu a ajuns niciodată la doctor. Cum arată acum femeia cu un obicei bizar

A mâncat 63 de ani ceva interzis, dar nu a ajuns niciodată la doctor. Cum arată acum femeia cu un obicei bizar

Publicat: 08.01.2017
O femeie de 78 de ani mănâncă zilnic două kilograme de nisip, dar are convingerea că această dietă neobişnuită a ajutat-o să-şi păstreze sănătatea.

„Am mâncat nisip în ultimii 63 de ani. Îmi place să fac asta şi nu cred că are vreun efect negativ. Nu am avut nicio problemă cu stomacul sau cu dinţii. Pot să muşc fără probleme din cea mai rezistentă piatră”, afirmă Husma Vati.

Femeia crede că cele două kilograme de nisip cu care se hrăneşte zilnic au ajutat-o să nu ajungă niciodată la medic. „Nu am fost niciodată la doctor, pentru că nu a fost nevoie. M-am simţit bine întotdeauna. Am început să mănânc nisip când aveam 15 ani. Atunci  am avut o durere de stomac, dar nu a durat mult. Cred că mineralele din nisip îmi dau energia de care am nevoie. Nepoţii mei  insistă să apelez la medici şi să scap de această dependenţă, dar nu cred că este nevoie de asta”, adaugă aceasta. 

Sursa: Gândul

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase