Home » D:News » Aceasta este femeia care s-a culcat cu peste 10.000 de bărbaţi. Experienţele ei au fost apoi puse într-o carte, devenită bestseller

Aceasta este femeia care s-a culcat cu peste 10.000 de bărbaţi. Experienţele ei au fost apoi puse într-o carte, devenită bestseller

Publicat: 25.01.2017
Gwyneth Montenegro este o fostă damă de companie care a decis să renunţe la viaţa pe care o ducea pentru a-şi dezvălui experienţele într-o carte. Cartea ei, "10.000 Men and Counting" a ajuns bestseller în Australia.

În vârstă de 36 de ani, aceasta susţine că s-a culcat cu peste 10.000 de bărbaţi, banii obţinuţi fiind cheltuiţi pe droguri şi petreceri cu şampanie franţuzească, scrie Gândul.

 

 

„Când am devenit damă de companie, am cunoscut mulţi oameni influenţi şi bogaţi. La 20 de ani am avut prima experienţă cu cocaina. Am sfârşit prin a fi depedentă de droguri. Cocaina şi şampania franţuzească erau viaţa mea”, spune Gwyneth.

La 33 de ani, femeia a renunţat definitiv la viaţa ei de escortă, hotărându-se să scrie o carte care a devenit best-seller în Australia.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase